Esteettömät taksipalvelut

Turvallisesti perille asti

Esteettömät taksipalvelut ovat vaativia kuljetuksia, joihin kuljettajamme ovat saaneet erityiskoulutuksen. Olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota turvallisuuteen ja huolenpitoon, joka näkyy myös kiinteänä vuorovaikutuksena asiakkaan, kodin ja kuljettajan välillä.

Kaikissa autoissa on pyörätuolinostin sekä standardinmukaiset pyörätuolikiinnitykset. Autoissa on myös mahdollisuus paareilla tapahtuvaan kuljetukseen, kun asiakas ei tarvitse matkan aikana lääketieteellistä hoitoa.

Vammaispalvelulain mukaiset taksikuljetukset

Hoidamme kaikki kaupungin tai kunnan myöntämät vanhus- ja vammaispalvelukuljetukset sekä Kelan vakiotaksioikeuskuljetukset. Kun sinulla on oikeus käyttää Kelan vakiotaksioikeutta, voit tilata kuljetuksesi suoraan meiltä.

Huolehdimme asiakkaasta ennen varsinaista kuljetusta, kuljetuksen aikana sekä kuljetuksen jälkeen. Meillä on käytössämme asianmukaiset avustamisvälineet kuten porraskiipijä ja invertteri, johon saa kiinni happikoneen. Voit tehdä meidän kanssa myös sopimuksen kaikista kuljetuksistasi, jolloin kyyti on ovellasi säännöllisesti.

Katso myös
Tilausajot
Taksi